Opnamedag Tussen Kunst en Kitsch Drents Museum Assen

DELEN

Al 30 jaar lang worden in Tussen Kunst en Kitsch de mooiste kunstschatten en de meest bijzondere kitsch-objecten onder de loep genomen. Nog steeds trekt het programma ruim anderhalf miljoen kijkers per uitzending.

Opnamedag Tussen Kunst en Kitsch Assen uitverkocht

Op maandag 13 april zijn er wederom opnames voor het AVROTROS programma Tussen Kunst en Kitsch in het Drents Museum te Assen. Tijdens de opnamedagen taxeren Tussen Kunst en Kitsch-experts de door bezoekers meegebrachte objecten. De opnamedagen van het programma zijn bijzonder populair te noemen. De dag is Assen zit geheel vol en is uitverkocht.

Presentatie

Na een 35-jarige carrière op de Nederlandse radio en televisie, heeft AVROTROS-presentator Nelleke van der Krogt besloten dat zij per 1 januari 2015 met pensioen gaat. Nelleke is nog tot en met het voorjaar 2015 bij AVROTROS op televisie te zien met nieuwe afleveringen van haar succesvolle programma Tussen Kunst en Kitsch.

Frits Sissing is de opvolger van Nelleke van der Krogt bij Tussen Kunst & Kitsch. Vanaf het najaar van 2015 is hij voor het eerst met Tussen Kunst & Kitsch op NPO1 te zien.