Opnames van start comedy Killing Hasselhoff

DELEN

Op dit moment vinden in Californië de opnames plaats van de comedy Killing Hasselhoff. In deze film speelt The Hoff zichzelf. De hoofdrol in Killing Hasselhoff wordt gespeeld door Ken Jeong. Ken wie? De meesten zullen hem kennen als Mr. Chow uit de Hangover serie! Naast Hasselhoff vertolkt ook niemand minder dan Hulk Hogan een rol. Een echte 80’s revival dus.

In dit verhaal draait het om een nachtclubeigenaar (Jeong) die een schuld heeft aan enkele dubieuze figuren. Om dit terug te kunnen betalen moet hij zijn celebrity dodenlijst compleet hebben. De enige overgebleven celebrity is… David Hasselhoff.

Hasselhoff zelf over de film: “Mijn agent gaf me het script op mijn verjaardag. Ik was al verkocht door de titel! Ik zei: “Ik doe mee, ongeacht het script!” Je moet jezelf als bekend persoon niet al te serieus nemen…”

David Hasselhoff TT Hall Assen

Wanneer de film in Nederland te zien is, is op dit moment nog niet bekend. Wél is bekend wanneer David Hasselhoff zelf in Nederland is! De Hoff toert momenteel door Europa met Celebrate the 80’s & 90’s with the Hoff als onderdeel van Acceleration – het internationale race en muziek festival. Van 17 oktober tot en met 19 oktober strijkt dit spectaculaire circus neer op het TT Circuit van Assen.

Vrijdagavond 17 oktober trapt David af in de TT Hall Assen met een keur aan (inter)- nationale artiesten. Zo treden live op onder meer Rick Astley, Samantha Fox, 2 Unlimited en de Vengaboys en natuurlijk David Hasselhoff zelf!

Tickets zijn nog beschikbaar en kosten in de voorverkoop €20 ! Bestellen ? Klik hier !