Opsporing verzocht: Konijn Bumper uit Assen

DELEN

ASSEN – Sinds zaterdag 28 februari wordt het konijn ‘Bumper’ vermist. Het beestje is verdwenen vanaf de Groningerstraat in Assen en is zwart-wit van kleur. Bumper is een mannetjes konijn van het ras Lotharinger en is rond de negen maanden oud. Een opvallend kenmerk van Bumper is dat hij zijn staart mist, echter is dit niet goed waar te nemen.

,,We hebben dit konijn als baby  konijn voor de dood weg gehaald en ik heb alles op alles gezet om dit beestje er boven op te helpen. Niemand had hoop alleen ik en mijn gezin en het is ons gelukt”, aldus de eigenaresse.

Bumper is overigens geen klein konijn en daarom een opvallende verschijning. Het beest stamt af van de zogeheten ‘Vlaamse Reus’ en weegt ruim 4 kilo. ,,Ik wil iedereen laten weten hoe verschrikkelijk ik en mijn kinderen ons konijn missen. Het was een konijn die bij ons binnen los liep ze hadden geen hok ze sliepen in een honden mand. Zijn broer Turbo is ook helemaal gestrest”.

Indien u Bumper heeft gezien of weet waar het beestje verblijft kunt u contact opnemen met de eigenaresse K. Willems via 06 – 23254896.