Optreden Jostiband Orkest in De Bonte Wever

DELEN

Assen – Waar het Jostiband Orkest een concert geeft wordt het publiek betoverd door het enthousiasme. Zaterdag 21 april zal dit in Assen niet anders zijn wanneer het orkest uit Zwammerdam het podium van De Bonte Wever betreedt!

Al meer dan 50 jaar
Het geheim van het Jostiband Orkest blijft een raadsel. Als grootste muziekformatie van mensen met een verstandelijke beperking musiceert de groep uit Zwammerdam al meer dan 50 jaar met groot succes. Het orkest geeft concerten, treedt op in binnen- en buitenland en niemand kan verwoorden waarom en hoe het Jostiband Orkest zoveel enthousiasme, zoveel ontroering en zoveel emoties weet los te maken.

Emotie op emotie
In de eerste plaats zijn daar de orkestleden die ondanks hun beperking(en) vol vuur musiceren. Zij wekken verwondering en bewondering op bij het publiek. Daarbij komt het effect van de muziek die zij ten gehore brengen en blijft muziek een raadselachtige kunstvorm. Mensen met een verstandelijke beperking weten met hun muzikaal optreden blijkbaar emotie op emotie te stapelen en het Jostiband Orkest kent en gebruikt dit grote geheim. Dat de musici omringd, gesteund en liefdevol begeleid worden door een heel team is geen geheim. Dat is misschien wel het geheim van het succes.

Kaarten
Kaarten voor het Jostiband Orkest in De Bonte Wever zijn te bestellen via www.debontewever.nl/events of telefonisch via 0592-303777. Daarnaast zijn kaarten direct af te halen bij de receptie van De Bonte Wever.