Organisatie Truckstar Festival 2016 druk met voorbereidingen

Het beloofd deze zomer weer het allergrootste, maar vooral het leukste transportfeest van Europa

DELEN
ASSEN – Op 30 en 31 juli zullen ruim 2200 vrachtwagen het TT Circuit in Assen aandoen voor het 36e Truckstar Festival.

Het Truckstar Festival 2016 is momenteel in voorbereiding. De organisatie is drukdoende om wederom een goed programma neer te zetten voor de verwachte 55.000 bezoekers. Op zaterdag en zondag is er op het rechte eind van het TT Circuit de hele dag show en spektakel. Met vaste onderdelen zoals de caravanraces, racetrucks en de chauffeurspelen en een bijzondere hoofdact.

“Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen, het programma en randgebeuren. Echter is het programma voor de komende editie nog onder voorbehoud. Zodra dit definitief is zullen wij dit wereldkundig maken”, zo laat Mascha Brinkkemper van Truckstar aan onze redactie weten.

Truckstar Festival 2016

Het beloofd deze zomer weer het allergrootste, maar vooral het leukste transportfeest van Europa. De sfeer, een spectaculair baanprogramma, gezelligheid, lekker wat eten en drinken en heel veel enthousiaste bezoekers. Het Truckstar Festival 2016 is er niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtig showtrucks en klassiekers op het binnenterrein en de gezellige Hollandse Avond maken dit festijn een ideaal uitje voor het hele gezin!

Zet dus vast in je agenda. 30 en 31 juli 2016. Truckstar Festival, TT Circuit Assen.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen