Oudestraat trapt nieuw evenementenseizoen feestelijk af

DELEN

Assen – Het nieuwe evenementenseizoen van de Oudestraat in Assen wordt aanstaande zaterdag en zondag op feestelijke wijze geopend. Centraal tijdens de aftrap staan narcissen, rode lopers en een stempelkaart vol prijzen. Zo maak je de komende maand in de Oudestraat kans op onder meer een nieuwe scooter, mobiele telefoon en een heleboel andere prijzen!

Een feestje om te komen winkelen
Vorig jaar begonnen de ondernemers van de Asser winkelstraat met het organiseren van diverse evenementen. De nieuwe Oudestraat moest weer gezellig, bruisend en inspirerend worden. Op de evenementen kwamen zo veel enthousiaste en positieve reacties, dat de ondernemers besloten wederom een evenementenkalender op te stellen. “Het moet een feestje zijn om hier te komen winkelen”, vertelt Harold van Leeuwen (Sport 2000 Van Leeuwen) enthousiast. “We gaan verder waar we vorig jaar zijn gebleven”, vult Ron Verveer (De Wolff Optiek) aan.

Stempelkaart
De aftrap aankomend weekend wordt in ieder geval feestelijk. Zo leggen alle winkels de rode loper uit en worden er narcissen uitgedeeld om de start van het voorjaar te vieren. Daarnaast hebben de ondernemers in de Oudestraat een speciale actie bedacht: de stempelkaart.

Fantastische prijzen
Wie tot en met 28 april aankopen doet in drie van de aangesloten winkels, maakt kans op fantastische prijzen. Denk aan een scooter, een mobiele telefoon, cadeaubonnen van winkels in de Oudestraat en meer.

De stempelkaart wordt dit weekend uitgedeeld. De winnaars worden op 29 april bekend gemaakt door een bekende Assenaar.

Evenementenkalender 2018

* Koopweekend 24/25 maart: Lentestad Assen
* Zaterdag 7 april: Fashiondag, Modeshow, muziek en acties
* Woensdag 2 mei: Voorjaarsmarkt, Biologische producten, verschillende activiteiten
* Zaterdag 26 mei: Heel Assen bakt, Wedstrijd voor alle thuisbakkers
* Woensdag 15 augustus: Assen Springt Eruit, Veel vertier voor kinderen
* Zaterdag 29 september: Fashiondag, Modeshow, muziek en acties
* Woensdag 24 oktober: Najaarsmarkt
* Vrijdag 23 november: Black Friday
* December: Oudestraat in kerstsfeer