Overnachten in een kartonnen tent tijdens TT Festival

DELEN

Assen – De TT campings Stadsbroek en ACV bieden dit jaar de mogelijkheid aan om tijdens de TT te overnachten in een kartonnen tent. Het TT Festival is sponsor van de kartonnen tenten.

De tenten worden door de camping opgezet. De bezoeker hoeft zelf dus alleen maar een slaapzak en luchtbed mee te nemen. Vooral handig voor bezoekers die met de motor of met het openbaar vervoer naar Assen komen.

Duurzame tenten
Doordat het kartonnen tenten zijn, zijn het duurzame tenten. Tijdens de productie van een kartonnen tent wordt de helft van de CO2 uitgestoten t.o.v. de productie van een ‘normale’ tent. Omdat de festivaltentjes tegenwoordig zo goedkoop zijn, worden die vaak achtergelaten na een evenement. Deze kunnen niet worden gerecycled. De kartonnen tent daarentegen wel. Deze wordt na de TT opgehaald, waarna ze worden gerecycled.

Waterdicht
Alhoewel een kartonnen tent wellicht anders doet vermoeden, zijn de tenten waterdicht. Een ander voordeel is dat er geen licht in de tent komt. Koel en donker dus.
De TT campings Stadsbroek en ACV willen met de kartonnen tenten extra service bieden en voorzien in de behoefte van een bepaalde doelgroep.

Flexotels
Maar dat is nog niet alles, gasten kunnen bij camping Stadsbroek ook kamperen in stijl. Camping Stadsbroek verhuurt dit jaar luxe tenten en hotelkamers van Flexotels. De hotelkamers en luxe tenten zijn van alle gemakken voorzien. Ideaal voor mensen die houden van kamperen met net dat beetje extra luxe. Camping Stadsbroek denkt hiermee te kunnen voorzien in de behoefte van gasten uit voornamelijk Engeland en Scandinavië.