Overname Sandwich at Work door Mennega

DELEN

Assen – Vanaf 1 november 2018 neemt Restaurant en Catering Mennega het bedrijf Sandwich at Work over. Sandwich at Work is vijftien jaar geleden opgericht door Carolien Vegter. Haar bedrijf zorgt voor de lunches van veel bedrijven in Assen en omstreken.

Cheers
In januari 2017 heeft Carolien de goed lopende pub Cheers in Assen overgenomen. Door de combinatie van deze twee bedrijven, mist ze de volledige focus voor Sandwich at Work.

Jarenlange ervaring
Mennega is inmiddels een begrip in Assen en kan met zijn jarenlange ervaring de dienstverlening van Sandwich at Work geruisloos overnemen. Mennega werkt al langer samen met Sandwich at Work en is daarmee bekend met de dienstverlening van Sandwich at Work.

Gunstig voor de klanten
Mennega meent dat deze overname gunstig kan zijn voor de klanten van Sandwich at Work. Naast de bestelling van lunches zoals ze gewend waren, kunnen ze bij Mennega ook terecht voor maaltijden, buffetten, barbecues en de volledige organisatie en catering van grote partijen en evenementen. Sandwich at Work en Mennega zien deze overname dan ook als een win win situatie.

Carolien Vegter heeft haar klanten via een persoonlijke brief op de hoogte gebracht van haar besluit:

Met deze brief breng ik u op de hoogte van het lastige besluit dat ik heb genomen. Wegens drukke werkzaamheden draag ik per 1 november aanstaande Sandwich at Work over aan Restaurant en Catering Mennega.

De afgelopen 15 jaar heb ik mijn ziel en zaligheid in het bedrijf en in mijn werk gestoken. Omdat ik momenteel onvoldoende tijd heb om de volledige focus hierop te hebben en ik het belangrijk vind dat u als klant de beste service krijgt, heb ik deze keuze gemaakt. Mennega zet de door mij geleverde service voort.

Mennega werkt al langer samen met Sandwich at Work en is daardoor bekend met de dienstverlening van Sandwich at Work. Net als u van ons gewend bent, kan ook Mennega de aller lekkerste lunches leveren.

Maar Mennega kan meer. Mennega levert ook maaltijden, buffetten en barbecues. Daarnaast kunnen ze de volledige organisatie en catering van grote partijen en evenementen voor uw organisatie leveren.

Met een gerust hart draag ik het bedrijf dan ook over en ik weet zeker dat Mennega dezelfde service en kwaliteit levert die u van ons gewend bent.

Ik wil u ontzettend bedanken voor uw bestellingen van de afgelopen jaren en in uw vertrouwen in Sandwich at Work.

Wilt u vanaf 1 november een lunch bestellen? Kijk dan nu op www.mennega.nu

Of neem contact op met Mennega via:
Telefoonnummer: 0592-317626
Email: bestellen@mennega.nu

Eet smakelijk en tot ziens!

Hartelijke groet,

Sandwich at Work
Carolien Vegter