Overval sportvisser Marsdijk op Opsporing Verzocht

DELEN

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht, besteedt dinsdagavond 19 augustus om 21.15 uur op Nederland 1, aandacht aan de overval op een sportvisser. Een 68-jarige visser uit Zuid-Holland werd in de nacht van zondag 20 op maandag 21 juli, toen hij aan het Havenkanaalpad in de wijk Marsdijk in het water van het Noord-Willemskanaal zat te vissen, door drie mannen overvallen en mishandeld.

De overval vond die nacht rond 01.30 uur plaats. Op dat tijdstip hoorde hij een auto aankomen en vervolgens werd hij overvallen door het drietal. De mannen gebruikten daarbij geweld. Nadat zij de visspullen, een tentje en een fototoestel in een donkerblauwe bestelbus hadden geladen, gingen de mannen er vandoor. Na de beroving bleek ook de herdershond van de visser verdwenen te zijn. Tot op heden is de hond nog steeds niet terug gevonden.

De politie wil graag in contact komen met getuigen of met mensen die anderszins informatie hebben over deze overval. Zij kunnen de politie bellen via telefoonnummer 0800-6070. Wanneer u anoniem wenst te blijven dan kun u bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.