Pakket Service Assen brengt pakket voor € 6,05 aan huis

DELEN

ASSEN – Loopt u ook zo te sjouwen met tassen en dozen om uw inkopen voor de feestdagen op tijd in huis te krijgen? Het winkelen wordt u tijdens de feestmaanden makkelijker gemaakt!

Sjouwen met tassen, dozen en cadeau’s is niet meer nodig, uw aankopen kunnen op dezelfde dag nog bij u worden thuisbezorgd in Assen. U winkelt lekker door en op de afgesproken tijd worden uw aankopen afgeleverd door een ervaren koeriersbedrijf.

Het standaardtarief voor de pakketservice binnen Assen is € 6.05 incl. btw. Af te rekenen bij de kassa. Woont u buiten Assen of heeft u een aankoop gedaan die niet binnen de pakketservice valt (normale pakketpost) vraag dan bij de winkelier naar de mogelijkheden.

Pakket Service Assen

Per dag zijn er twee momenten dat Pakket Service Assen rijdt, tussen 14.00 en 16.00 uur en tussen 18.00 en 20.00 uur. In het met u afgesproken tijdvak worden uw aankopen bij u afgeleverd. Zorg dan dat u thuis bent anders gaan uw aankopen terug naar de winkelier.

Dit maatschappelijk verantwoord initatief is tot stand gekomen door een vruchtbare samenwerking tussen Warenhuis Vanderveen, Kramer Koeriers, JobIN en Werkplein Drentsche Aa.