Pand17 Assen in het teken van Valentine’s Day

DELEN
Pand17 Assen in het teken van Valentine’s Day

ASSEN – Zaterdag 14 februari is er een grote Valentine’s Day Party in ‘Pand17’ aan de Stelmakerstraat 17 te Assen. Het gehele pand staat in teken van dit feest.  Vanaf 21.00 uur begint het leukste en gezelligste Valentijnsfeest, uiteraard helemaal in de Valentijnsstijl van 2015. Met verschillende zalen is er voor elk wat wils.

In de bovenzaal speelt de 11-koppige band Soul-XS uit Beilen, beneden in de Foyer speelt  DJ`S4 Party , met de 80`s en 90`s muziek. Mocht je even willen relaxen, in de terraszaal speelt DJ Thiago Mereilles met zijn Lounge en club muziek.

Dit feest in bedoeld voor ‘verliefde’ stelletjes en natuurlijk ook voor de singles. We komen vooral nog mannen te kort! Dus mannen, geef je op voor dit feest en wie weet ontmoet je nu je ‘Valentine’ wel.

Single veiling Pand17 Assen

Later op de avond is er een heuse ‘singles veiling’ waarbij er drie mannen en drie vrouwen worden ‘geveild’, De opbrengst van deze veiling komt geheel ten goede aan het goede doel. De winnaars van de veiling krijgen met hun gewonnen vrijgezel een heerlijk buffet aangeboden.

Er is geen verplichte dresscode maar het zou leuk zijn als je in stijl kunt verschijnen: Rood-goud-glitters. Toegang is voor 25 jaar en ouder.

Wil je dit leuke en gezellige feest niet missen? Bestel je ticket(s) hier!