Partij van de Arbeid Assen opent meldpunt ervaringen WMO

DELEN

Assen – De Partij van de Arbeid heeft de afgelopen weken diverse signalen ontvangen dat het WMO-vervoer in Assen niet altijd goed gaat. De PvdA vindt het belangrijk dat mensen die niet met de auto of het reguliere openbare vervoer mee kunnen, gebruik kunnen maken van het WMO-vervoer. Ze schrikken dan ook van de klachten die ze ontvangen hebben.

Op de site van de Partij van de Arbeid staat het volgende bericht:

Ervaringen delen
De PvdA Assen is daarom benieuwd naar uw ervaring met het WMO-vervoer!
Maakt u wel eens gebruik van het WMO-vervoer via Publiek Vervoer/Connexxion en wilt u uw ervaringen delen, dan horen wij graag van u. Ook positieve ervaringen zijn welkom.

Melding maken
U kunt op diverse manieren een melding bij ons maken.
* Via telefoonnummer 06 – 21 22 74 61 U kunt uw naam en telefoonnummer inspreken, dan belt één van onze vrijwilligers u terug.
* Via email: assen@pvda.nl. U kunt hier uw naam en telefoonnummer achterlaten, zodat wij u kunnen bellen. U kunt ook uw ervaringen mailen. Laat u hierbij ook weten of wij uw naam mogen doorgeven aan de wethouder?

Facebook en Twitter
Verder zijn we te vinden op Facebook en Twitter. Mocht u daar een bericht achterlaten, denkt u dan aan uw eigen privacy?

Ervaringen bundelen
De PvdA gaat alle ervaringen die we binnenkrijgen bundelen en vóór de zomer aanbieden aan de wethouder, met het verzoek om hierover in gesprek te gaan met Publiek Vervoer/Connexxion.

Samen werkt beter
Heeft u nog andere opmerkingen, ideeën of klachten? Of wilt u juist een compliment uitdelen? Dan kunt u dit ook via het mailadres of het telefoonnummer aan ons doorgeven. Samen werkt beter!