Pasar Festival in de TT Hal gaat gewoon door

DELEN

Assen – Met dit bericht reageren wij op een aantal vragen die we als organisatie van het Pasar Festival Djempol Assen hebben gekregen: Pasar Festival Djempol op 8-9-10 september GAAT GEWOON DOOR! Dit laat de heer John van Hese van de organisatie aan Nieuws in Assen weten. d

Pasar Festival gaat door
Ondanks het feit dat er tussen de exploitant en de eigenaar van de TT-Hall een conflict is ontstaan, hebben beide partijen ons verzekerd dat alle geplande evenementen hier geen hinder van zullen ondervinden, zo ook onze Pasar Djempol niet.

Nieuwe organisator
We zijn druk bezig met de laatste loodjes alvorens we naar Assen vertrekken om de TT-Hall in te richten als een tropisch paradijs! Als nieuwe organisator van de Pasar in Assen hebben we alles uit de kast gehaald om u versteld te laten staan. Een grote markt, sfeervolle restaurants en natuurlijk ons inmiddels bekende entertainment concept maken dat ook de Pasar in Assen weer garant staat voor drie dagen tropische beleving voor iedereen!

Over het Pasar Festival
Reis met het hele gezin door ‘hét Oosterse avontuur vol beleving’ van Pasar Festival Djempol, waar alle leeftijden en culturen elkaar ontmoeten in een sfeervolle mix van Oost en West. Iedereen is welkom op dit driedaagse tropische evenement met muziek, dans, kinderactiviteiten, Oosterse markt en culinair Aziatische hoogstandjes, een geweldige ervaring die u niet mag missen!

8-9-10 september 2017 in de TT-Hall, Assen!

De presentatie is in handen van Milly Akerina. De lichtshow wordt verzorgd door JBtec Productions en het geluid door TLP Productions. Met een omvang van 9.000 m2 wordt deze Pasar de grootste hal-Pasar van Europa genoemd.

Gratis parkeren
In tegenstelling tot andere evenementen is het parkeren bij de TT hal tijdens de Pasar GRATIS! Ook het gebruik van de toiletten is GRATIS en er zijn mindervalide-toiletten aanwezig! Hulphonden zijn uiteraard toegestaan.

Openingstijden
Vrijdag 8 september 2017: 13:00 – 23:00 uur – ‘PESTA MALUKU”
Zaterdag 9 september 2017: 12:00 – 23:00 uur – ”SATURDAY NIGHT FEVER”
Zondag 10 september 2017: 12:00 – 20:00 uur – ”ROCK ‘N’ ROLLIN”

Toegangsprijzen
Dagticket per persoon: € 7,00 euro
Dagticket 0 tot 12 jaar: Gratis (maximaal 2 kinderen gratis entree per betalende volwassene)

TT-HALL
De Haar 11
9405 TE Assen

Zie voor meer informatie
Website Pasar Festival: www.pasarfestival.nl
Facebookpagina Pasar Festival: https://www.facebook.com/pasarfestival.nl/

Pasar Festival Djempol op 8-9-10 september GAAT GEWOON DOOR!