Pedicurestudio 10 viert 20-jarig bestaan

DELEN

Assen – Aan de Oostermoer 49 in Assen hangt de vlag uit. Pedicurestudio 10 bestaat namelijk 20 jaar en dat mag gevierd worden. Sinds 1 januari 1999 verzorgt het team van Pedicurestudio 10 met volle aandacht de voeten van vele Assenaren.

Twee locaties
Maar niet alleen Assenaren weten de praktijk te vinden, ook komen de cliënten uit de verre omgeving. En daar hopen zij nog lang mee door te kunnen gaan. De praktijk is in 1999 gestart door Tineke Oosterkamp, in de loop der jaren is het team uitgebreid met meerdere medewerkers. Momenteel hebben we 2 locaties, waaronder ook nog een praktijk in Haulerwijk en zijn er in totaal vijf Medisch Pedicures werkzaam bij Pedicurestudio 10.

Overname
“Sommige mensen komen al jaren hier in de praktijk, daar krijg je echt een band mee”, aldus Fiona Hagedoorn. Fiona heeft vorig jaar de praktijk overgenomen van Tineke. “Sinds de overname is er niet veel veranderd, we werken op dezelfde voet verder. Na 20 jaar is wel gebleken dat dit een groot succes is.”

Niet alleen voor ouderen
Als gespecialiseerde medisch pedicures kunnen wij door middel van zorgvuldige analyse en voetverzorging voetproblemen verminderen of tot een minimum beperken. Iedereen is bij ons welkom, van jong tot oud. Het idee dat pedicures er alleen voor de ouderen zijn is al jaren geleden achterhaald.

Ook voor mannen
Bij Pedicure Studio 10 is één op de 3 klanten een man. Hoezo, is een pedicure behandeling een vrouwenaangelegenheid? Mannen vinden het ook belangrijk om zonder klachten te lopen en af en toe eens de voeten te laten verwennen. Dus twijfel niet en maak eens een afspraak voor jezelf.

Leuke attentie
Maakt u in januari en/of februari een afspraak bij ons, dan ontvangt u een leuke attentie!

Contactgegevens
Pedicurestudio 10
Oostermoer 49
9406 LG Assen
Telefoon: 0592 – 39 91 70
Whatsapp: 06 10 83 24 32
Website: https://pedicurestudio10.nl/