Peuterdans Assen ‘Winnaars kleurwedstrijd Peuterspektakel’

DELEN

ASSEN – Tot 1 april 2015 konden alle Peuters uit Assen en omstreken meedoen aan de kleurwedstrijd van Peuterspektakel. Peuterspektakel is een nieuwe activiteit voor kinderen van twee tot vier jaar. Samen met een volwassene gaan de peuters op een fantasierijk avontuur vol Dans, Spel en Bewegen. Muziek en attributen maken deze lessen peuterdans tot een waar spektakel.

Ook als de kinderen niet deelnemen aan de lessen peuterdans van Peuterspektakel mochten ze hun tekentalent laten zien. De ingekleurde platen konden bij de Bart Smit in winkelcentrum Kloosterveste in Kloosterveen worden ingeleverd.

“ Kleuren zijn door elkaar, zo mooi! Bij de ballon is het niet door elkaar, dat is niet zo mooi. De sticker erbij is extra mooi” Ervaringsdeskundige Karlijn (Jurylid)

Wat is het moeilijk om tussen alle ingekleurde platen een winnaar te kiezen. Wie wil er nu een schattige peuter teleurstellen? Helaas kunnen er maar drie kunstenaars in de prijzen vallen. Aangezien de volwassen jury het niet over hun hart kon krijgen één van de kinderen teleur te stellen is de hulp ingeroepen van een ervaringsdeskundige. Karlijn, meisje van vier jaar die zelf gek is op tekenen nam dapper deze moeilijke taak tot haar. Als een volleerd jurylid bekeek ze aandachtig alle inzendingen.

De derde prijs, een Bart Smit cadeaukaart van €7,50 gaat naar Nissa. Het jury commentaar van Karlijn: “Deze is heel netjes gekleurd. Met hele mooie wasco ingekleurd.”

De tweede prijs, een Bart Smit cadeaukaart van €10,00 gaat naar Joost. Het jury commentaar van Karlijn: “Mooi vind ik paars, blauw met groen. Want ik vind zwart een mooie kleur.”

De eerste prijs, een Bart Smit cadeaukaart van €15,00 gaat naar Thijn. Het jury commentaar van Karlijn: “Kleuren zijn door elkaar, zo mooi! Bij de ballon is het niet door elkaar, dat is niet zo mooi. De sticker erbij is extra mooi.”

Nissa, Joost en Thijn van harte gefeliciteerd met jullie prijs. Onze speciale dank gaat uit naar de medewerkers van Bart Smit Kloosterveste in Kloosterveen voor het in ontvangst nemen van de ingekleurde platen.