Pirelli weekend paddock pass WK Superbike Assen

DELEN
Tom Sykes, WK Superbike

Assen – Nu de Pirelli Superbike Trackday 2017, op maandag 1 mei vanwege logistieke redenen geen doorgang kan vinden, wil Pirelli Benelux toch haar trouwe Pirelli-rijders in de gelegenheid stellen om in het bezit te komen van een Weekend Paddock Pass voor de WK Superbike Assen.

Deelnemers, welke zich inschrijven voor de CRT-dag op vrijdag 18 augustus, kunnen echter wel in het bezit komen van een Weekend Paddock Pass voor de WK Superbike Assen van vrijdag 28 t/m zondag 30 april mits hun motor op vrijdag 18 augustus voorzien is van een set Pirelli-banden. Deelnemers op vrijdag 18 augustus waarvan de motor niet voorzien is van een set Pirelli banden kunnen wel inschrijven voor deze CRT-dag maar komen niet aanmerking voor een Weekend Paddock Pass.

Jolanda van Westrenen tijdens een CRT-dag

De door Pirelli Benelux beschikbaar gestelde Paddock Passes geven gedurende drie dagen toegang tot taluds, tribunes en paddock.

Waarom juist de CRT-dag op vrijdag 18 augustus 2017?
Omdat deze dag valt in de jubileumweek van CRT vanwege haar 25 jarig bestaan.

Voorwaarden om in het bezit te kunnen komen van een Weekend Paddock Pass:

1. deelnemende motoren op vrijdag 18 augustus dienen voorzien te zijn van een set Pirelli-banden

2. inschrijving voor de CRT-dagen op vrijdag 18 augustus 2017 dient voor donderdag 20 april 2017 bij CRT binnen te zijn

3. iedere deelnemer welke in aanmerking wil komen voor een Weekend Paddock Pass stuurt na haar / zijn inschrijving een mail naar Heidi met daarin:
– datum inschrijving CRT-dag
– naam, adres, postcode en woonplaats

4. de Weekend Paddock Passes zijn voor de inschrijvers af te halen in het Welcome Centrum Assen aan de Tunnelweg bij de afgevaardigde van Pirelli:
– vrijdag 28 april: 09.30 – 11.30 uur
– zaterdag 29 april: 09.30 – 11.30 uur
– zondag 30 april: 09.30 – 11.30 uur

Let wel: tijdens de CRT-dag op vrijdag 18 augustus zal er een controle plaatsvinden bij die deelnemers welke hebben aangegeven in het bezit te willen komen van de Weekend Paddock Pass of hun motor voorzien is van een set Pirelli banden. Is dit niet het geval worden zij uitgesloten van deelname zonder restitutie van het inschrijfgeld.

Voor inschrijven: Klik hier !

Bron: CRT Holland, nieuws Pirelli Weekend
Foto’s: M. Babtist