Poëzie in Resto VanHarte de Spil Bovensmilde

Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud

DELEN
ASSEN – Dinsdag 23 februari kunt u weer heerlijk uit eten voor weinig geld in De Spil aan de Floralaan in Bovensmilde. Na het succes van een maand geleden, tovert Resto VanHarte daar de zaal voor de tweede keer om tot sociaal restaurant waar iedereen van harte welkom is, niet alleen buurtgenoten maar iedereen!

Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Smildegers dragen voor uit eigen werk

In het kader van de Nationale Poezieweek dragen deelnemers van de Smildegers gedichtenwedstrijd voor uit eigen werk. Ook treedt voormalig stadsdichter Mischa van Huijstee op tussen de gangen door. Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Tijdens de maaltijd kan je bijpraten met buurtgenoten. Tegelijkertijd maak je kennis met wijkorganisaties. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, de sociaal raadsvrouw of de huisarts. Zij geven uitleg over hun werk. Ook worden er muziek- en thema-avonden georganiseerd. Daarnaast biedt Resto VanHarte vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan.

Kom mee-eten bij Resto VanHarte de Spil Bovensmilde

Het ‘pop-up Resto’ in Bovensmilde is dinsdag 23 februari geopend of bezoek een andere dag het Resto in Assen. Elke donderdag is Resto VanHarte geopend in Peelo, Markehuus, Scharmbarg 35. Op dinsdag is het Resto regelmatig geopend in Pittelo, Amstelstraat 14.

Check www.restovanharte.nl voor de openingstijden. Graag van tevoren reserveren via de website of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (10ct/m).


2Divorce Assen


Bowlen in Assen