Politie Assen opzoek naar messetrekker op fiets

DELEN

ASSEN – De politie in Assen heeft dinsdagmiddag via Burgernet een melding doen uitgaan. Hierin wordt verzocht om uit te kijken naar een man van rond de 30-jaar, kaal, blauwe bril, draagt een bruin gewatteerde winterjas en een spijkerbroek.

De persoon zou bedreigingen hebben geuit met een mes in de wijk Kloosterveen. Hij is met de fiets via de Hertenlaan gereden richting de A28.

De politie laat in de Burgernet melding weten zelf geen actie te ondernemen maar direct te bellen met 112 en anders 0900-8844.

Officieel Politiebericht

De politie is op zoek naar getuigen van een bedreiging van een 10-jarig meisje dinsdagmiddag in Assen.

Het kind werd iets voor 1 uur op de hoek van de Wolvenlaan en de Hertenlaan aangesproken door een man. Hij dreigde met een mes en liet het meisje een stukje meefietsen de Hertenlaan in. Daar verdween de man via het fietspad richting de rotonde van de Maria Montessoriweg en Hildegard van Bingenweg. De politie komt graag in contact met getuigen die het meisje en de man hebben zien fietsen of mogelijk op een andere wijze over informatie beschikken. De onbekende man was blank, kaal, vermoedelijk tussen de dertig en de veertig jaar en ongeveer 1.80 mtr. Hij droeg een bril met blauw montuur en eveneens een bruine jas met capuchon en een spijkerbroek.

Er kan contact op worden genomen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844