Politie Assen zoekt overvaller supermarkten in Assen

DELEN

Op woensdag 5 november rond 21.30 uur werd de Supercoop aan de Rondgang in Assen overvallen. Onder bedreiging van een vuurwapen moest een medewerkster geld aan de overvaller geven. Ook graaide hij zelf geld uit de kassalade. De man is lopend gevlucht in richting van de cafetaria aan de Traverse en daarna richting de sporthal op de Vestesingel. Vanaf daar vluchtte hij verder op een fiets.

Zo’n twee weken later sloeg vermoedelijk dezelfde overvaller nogmaals toe. Op dinsdag 18 november rond 20.00 uur overviel hij de Albert Heijn aan de Bremstraat in Assen. Ook hier hebben medewerksters onder bedreiging van een vuurwapen geld afgegeven. Vanuit de winkel liep de verdachte richting de Aldi en verdween door het steegje tussen de snackbar en de kapper. Vanaf daar is het onbekend in welke richting hij is verdwenen en of hij een vervoersmiddel gebruikte.

Signalement overvaller Supercoop en Albert Heijn Assen

Het gaat om een mogelijk licht getinte man van ongeveer 20 a 30 jaar oud. Hij was tussen de 1.70 en 1.80 mtr groot. Hij heeft een normaal postuur. Hij sprak Nederlands met een licht accent. Hij droeg een donkere jas en een spijkerbroek. Bij beide overvallen dreigde de overvaller met een vuurwapen. Op de bewakingsbeelden is het gezicht van de overvaller helaas niet te zien.

Heeft u meer informatie of tips  ? Bel met de politie 0900-8844