Politie nog steeds opzoek naar getuigen verkeersruzie N33

DELEN
ASSEN – De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van de verkeersruzie op de N33 op vrijdag 8 januari 2016. Het echtpaar dat als eerste hulp heeft verleend en dat op weg was naar het station in Assen, en de passerende automobilist die een deken heeft uitgeleend, zoeken we nog steeds.

Zij zijn belangrijke getuigen die de politie kan helpen bij dit onderzoek. Wij vragen hen om zich alsnog te melden bij de politie in Gieten via het telefoonnummer 0900 8844.

Een 59-jarige man uit Nieuwolda raakte gewond bij de ruzie. De politie heeft nog niet met hem kunnen spreken. Een 40-jarige man uit Onstwedde is na de ruzie aangehouden en verhoord als verdachte. We zijn nog steeds bezig met het onderzoek. De ruzie vond vrijdagochtend plaats rond 08.30 op de N33 tussen Gieten en Rolde.

Twee bestuurders kregen vrijdagochtend op de N33 onenigheid vermoedelijk over inhaalgedrag, waarna beiden de afslag naar Rolde namen. Op de afrit vielen over en weer klappen tussen beide bestuurders. Een van beide mannen, een 59-jarige man uit Nieuwolda, viel hierdoor op het wegdek. Hij is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder (een 40-jarige man uit Onstwedde) is hierna aangehouden voor zware mishandeling. Hij is naar het politiebureau gebracht voor verhoor. De politie onderzoekt de verkeersruzie, de aanleiding en de rol van beide partijen. De N33 was enige tijd afgesloten voor politie-onderzoek, maar is inmiddels weer vrij gegeven.

Getuigen gezocht verkeersruzie N33

De politie zoekt getuigen van de verkeersruzie en wat daaraan voorafging. Mensen die rond 8.30 uur iets bijzonders hebben gezien op de N33 tussen Gieten en Rolde of op de afrit naar Rolde, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen