Politie onderzoekt overval Coop Supermarkt Assen

DELEN

Een nog onbekende dader heeft woensdagavond een supermarkt aan de Rondgang overvallen. Omstreeks 21.15 uur kwam de persoon de winkel binnen en bedreigde de caissière met vermoedelijk een vuurwapen. Er is een nog onbekend geldbedrag buitgemaakt.

De politie is direct na de melding een onderzoek gestart, waarbij van een aantal getuigen een verklaring is opgenomen. Een zoekactie in de directe omgeving leverde geen resultaat op. De beschikbare beelden van de bewakingscamera’s worden nader bekeken. Er is ook een Burgernetactie gestart.

Getuigen gezocht overval Coop Supermarkt Assen ( Kloosterveste )

De politie is op zoek naar getuigen. Een belangrijke getuige is een persoon in oranje sportkleding die de dader tegenkomt als deze de supermarkt verlaat. De politie wil deze getuige graag spreken. Ook wil de politie graag weten of er bewoners zijn van de Kloosterveste die iets hebben gezien, of die bewakingscamera’s hebben. Het is niet bekend of de overvaller helemaal alleen heeft gehandeld; mogelijk hebben in de buurt van de supermarkt zich andere personen verdacht opgehouden.

Hebt u informatie die voor de politie belangrijk is, laat het ons dan weten. Dat kan via ons nummer 0900 8844.