Politie zoekt ‘doorrijder’ aanrijding Kloosterveen

DELEN


2Divorce Assen

ASSEN – Via internet is enige tijd geleden bij de politie een aangifte binnengekomen van het zogeheten ‘‪verlatenplaatsongeval’‬ of ‘‪doorrijdingnaaanrijding’. Omdat het, op z’n zachtst gezegd, niet netjes was van de tegenpartij om door te rijden, wil de politie een ‪hulplijn‬ inschakelen. En dat zijn jullie……

Op woensdag 16 december jongstleden, omstreeks 18.50 uur, reed een 19-jarige scooterrijder met zijn scooter op de rotonde van de ‪‎Hoogspanning‬ in ‪Kloosterveen‬ ‪Assen‬. Op de rotonde kreeg deze jongeman geen voorrang van een automobilist. De jongen werd door de auto geschept waardoor hij ten val en onder zijn scooter terecht kwam. Hierna is de automobilist doorgereden in de richting van de Europaweg. Een voorbijganger, die op dat moment de hond, mogelijk een labrador ‪uitliet, heeft de scooter van de jongen afgehaald en hem overeind geholpen.

De politie is op zoek naar de man die deze jongen geholpen heeft en wellicht kan getuigen in deze zaak. Het slachtoffer omschrijft deze man als: ‘wat oudere man, ongeveer tussen de 45 en 55 jaar. Niet brildragend. Droeg een muts. Zijn jas was donker van kleur. Zijn lengte ongeveer 1.85 meter’.

Ook vraagt de politie andere getuigen, die op voornoemde dag, getuige zijn geweest van dit ongeval, zich te melden bij de politie in Assen. De auto die doorgereden is betrof een zwarte ‪BMW‬ van een ouder model/type.

Mocht je getuige zijn geweest of heb je informatie? Bel dan met 0900-8844. Referentie van deze zaak: 2015369041

Bowlen in Assen