Politie zoekt getuigen inbraken sportkantines

DELEN

ASSEN – De politie zoekt getuigen van drie verschillende inbraken in sportkantines in Assen, Rolde en Loon. Het is nog onduidelijk of er een verband bestaat tussen de verschillende inbraken.De politie heeft de drie inbraken in onderzoek.

Assen

Tussen vrijdagavond 31 juli en zondagmiddag 2 augustus is er een inbraak geweest bij de kantine van de voetbalvereniging aan de Wethouder Bergerweg in Assen. Onbekenden hebben een ruit vernield om binnen te kunnen komen. Uit de kantine zijn voedingsmiddelen en een kassa weggenomen.

Rolde

Tussen vrijdagavond 31 juli en zondagochtend 2 augustus zijn onbekenden de sportkantine van de tennisvereniging aan de Nijlanderstraat in Rolde binnen gedrongen. In eerste instantie is een hekwerk vernield en vervolgens is een toegangsdeur vernield om het pand binnen te komen. Uit het pand zijn een televisie en een geldbedrag weggenomen.

Loon

De derde inbraak is gepleegd bij de voetbalvereniging aan de Peeloerweg in Loon tussen zaterdagmiddag 1 augustus en zondagavond 2 augustus. Ook hier werd een toegangsdeur vernield. De daders zijn er uiteindelijk zonder buit vandoor gegaan.

Getuige?

Heeft u iets bijzonders gezien op de genoemde locaties dat van belang kan zijn voor de politie? Schroom dan niet om die informatie door te geven via 0900-8844.