Politie zoekt getuigen steekpartij Singelpassage Assen

DELEN
ASSEN – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 20-jarige inwoner van Assen aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij een 19-jarige plaatsgenoot met een mes heeft gestoken. Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Surveillerende agenten melding kregen een melding dat twee groepen jongeren ruzie met elkaar hadden gehad. Dit alles vond plaats op de Singelpassage. Tijdens de ruzie was een 19-jarige Assenaar met een mes gestoken. Hij raakte gewond en werd daarom per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Dankzij getuigen en eigen onderzoek konden agenten een 20-jarige inwoner van Assen als verdachte aanhouden. De man was niet meer in het bezit van een mes.

Na een zoekactie vonden agenten wel een mes. Het wapen werd in beslag genomen omdat het vermoedelijk door de verdachte is gebruikt. Nader onderzoek volgt dan ook. De 20-jarige werd daarom ingesloten.

Getuigen gezocht steekpartij Singelpassage Assen

De politie nog op zoek naar getuigen van dit incident. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze. Het misdrijf is gepleegd op woensdag 27 april 2016 tussen 04:00 uur en 05:00 uur in de omgeving van Singelpassage te Assen.

  • Heeft u of één van uw huisgenoten rond het tijdstip van het delict een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Kennis van getuigen die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Recherche Noord
Telefoon: 0900-8844
BVH nummer: 2016120234


2Divorce Assen


Bowlen in Assen