Politie zoekt getuigen verkeersruzie op N33

DELEN


2Divorce Assen

ASSEN – De politie doet onderzoek naar een verkeersruzie op de N33 tussen Gieten en Rolde, waarbij een bestuurder gewond raakte.

Twee bestuurders kregen vrijdagochtend op de N33 onenigheid vermoedelijk over inhaalgedrag, waarna beiden de afslag naar Rolde namen. Op de afrit vielen over en weer klappen tussen beide bestuurders. Een van beide mannen viel hierdoor op het wegdek. Hij is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.

De andere bestuurder (leeftijd en woonplaats nog onbekend) is hierna aangehouden voor zware mishandeling. Hij is naar het politiebureau gebracht voor verhoor. De politie onderzoekt de verkeersruzie, de aanleiding en de rol van beide partijen. De N33 was enige tijd afgesloten voor politie-onderzoek, maar is inmiddels weer vrij gegeven.

De politie zoekt getuigen van de verkeersruzie en wat daaraan voorafging. Mensen die rond 8.30 uur iets bijzonders hebben gezien op de N33 tussen Gieten en Rolde of op de afrit naar Rolde, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via het meldingsformulier.

Bowlen in Assen