PopMixArt nieuwe beweging in Assen

DELEN

Assen – PopMixArt is het nieuwe antwoord op een schrijnend tekort aan zichtbaarheid en stimulatie van de Populaire muziekvormen en Moderne kunstuitingen in onze Drentse Hoofdstad. Een organisatie die zich inzet voor meer zichtbaarheid aan al onze verborgen talenten. De stichting werpt zich op als de verbindende schakel tussen, Artiesten, Podia & Publiek.

Pop
staat voor alles en iedereen die wat te maken heeft met de verschillende populaire muziekstromen van Rock tot Pop en House tot en met HipHop! De artiesten die hierin vertegenwoordigd worden zijn o.a. DJ’s, Dansers en Live Musici die deze stromingen tot uiting brengen.

Mix
vertegenwoordigd een groep die zijdelings met de beide disciplines te maken heeft van zowel de Pop en de Art. Men kan hierbij denken aan geluidstechnici, fotograven, journalisten en grafische vormgevers. Deze mix is zeer belangrijk voor de zichtbaarheid van onze talenten binnen de Pop & Art beweging.

Art
is de divisie die bestaat uit kunstenaars die vanuit een ongewone situatie de meest bijzondere moderne kunstvormen creëren en daarbij een duidelijk begeleiding en sturing kunnen gebruiken. Denk aan bijvoorbeeld: Beeldende kunstenaars, dichters, en schilders.

Behoor jij tot bovenstaande creatievellingen? Sluit je dan in alle vrijheid aan bij PopMixArt!

Like PopMixArt op Facebook: https://www.facebook.com/popmixart/