Poppentheater Drie in de Kast in bibliotheek Assen

DELEN

Tot en met april volgend jaar organiseert Bibliotheek Assen op verschillende zondagen leuke voorstellingen voor gezinnen met jonge kinderen. Aanstaande zondag 9 november komt het poppentheater “Drie in de Kast” langs in de bibliotheek van Assen en verzorgt met ‘Tammy wordt wakker’ een mooie voorstelling voor jong en oud. Droomt Tammy of is het echt? Hoe dan ook is het verstandig dat iedereen héél zachtjes de bibliotheek insluipt, want Tammy slaapt!

Poppentheater Drie in de Kast

De voorstelling wordt verzorgd door poppentheater Drie in de Kast uit Peize. Initiatiefneemster Johanneke Dun is de poppenspeelster en maakt de poppen en decors geheel zelf. De muziek is geschreven en uitgevoerd door Roeli Runhardt. De zelfgemaakte poppen, het spannende verhaal en de mooie begeleidende muziek zorgen voor een unieke poppentheatervoorstelling.

De voorstelling start om 14.30 uur en duurt tot 15.00 uur. Om 16.00 uur start er vervolgens een rondleiding door de bibliotheek, uiteraard ben je hierbij van harte welkom om wegwijs te worden in de bibliotheek.

De toegang is gratis, maar geef je wel snel op via antwoord@bibliotheekassen.nl