Poppentheater in Bibliotheek Assen

DELEN

Poppentheater in Bibliotheek Assen

Een ideale besteding van een ontspannen zondagmiddag: een bezoekje aan de bibliotheek met de kinderen. Zondagmiddag 19 januari is Bibliotheek Assen geopend en speciaal voor gezinnen met jonge kinderen vindt er deze middag een poppentheatervoorstelling plaats. Kom langs en laat je betoveren door de voorstelling ‘Mijn huis is niet van steen’.

Op de zondagen 19 januari, 16 februari en 16 maart 2014 organiseert Bibliotheek Assen leuke voorstellingen voor gezinnen met jonge kinderen. Aanstaande zondag 19 januari komt het poppentheater “Drie in de Kast” langs in de bibliotheek en verzorgt met ‘Mijn huis is niet van steen’ een mooie voorstelling voor jong en oud. Het poppentheater maakt vele voorstellingen waarin Willem en Roos, de hoofdpersonages, samen allerlei avonturen beleven. ‘Mijn huis is niet van steen’ gaat over een droom van Roos waarin zij haar plekje in de wereld vindt.

De voorstelling wordt verzorgd door poppentheater Drie in de Kast. Initiatiefneemster Johanneke Dun is de poppenspeelster en maakt de poppen en decors geheel zelf. De muziek is geschreven en uitgevoerd door Wiebe Marten Wijnja. De zelfgemaakt poppen, het spannende verhaal en de mooie begeleidende muziek zorgen voor een unieke poppentheatervoorstelling.

Kom daarom zondagmiddag binnen lopen en schuif gezellig aan! De voorstelling start om 14.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Om 16.00 uur start er vervolgens een rondleiding door de bibliotheek, uiteraard ben je hierbij van harte welkom om wegwijs te worden in de bibliotheek. De toegang is gratis.