Praktijk Maris laat vrouwen Stralend Zichzelf Zijn

DELEN

Assen – Mariska Nunumete is de vrouw achter Praktijk Maris. Zij gelooft dat in ieder mens een prachtig en krachtig persoon schuilt. Door haar manier van begeleiden brengt ze inspiratie en beweging om dat te gaan ontdekken. Naast workshops biedt ze ook zogenaamde boostcalls. Daarover schrijft ze zelf het volgende:

DROOM

Ik droom ervan zoveel mogelijk vrouwen Stralend Zichzelf te laten zijn.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij onvoorwaardelijk jezelf mag zijn, dat jij kunt bereiken wat je graag wilt. Alles is mogelijk zolang jij er in gelooft.
Ik geloof in de magie van wonderen, denk in mogelijkheden en heb alle vertrouwen in jou!

In mijn praktijk te Hijken help ik vrouwen zoals jij, uit hun hoofd te komen en terug te brengen naar het voelen om zo meer rust te ervaren. In eigen kracht te laten staan, zodat ze zich niet laten leiden/lijden door wat er om ze heen gebeurt, maar dichtbij zichzelf kunnen blijven.

Dit kan in een 1 op 1 traject, maar ook in speciaal ontwikkelde trainingen en workshops.

Plan een gratis boostcall om kennis te maken.
Een boostcall is een gesprek van 30 minuten via Skype of telefonisch waarin jij je onderwerp zelf kiest en we samen gaan onderzoeken welke stappen jij mag gaan nemen in jouw verlangen. Na dit gesprek heb jij praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Wil jij dit ook? Plan dan via onderstaande link je afspraak op een moment die jou het beste uitkomt, gewoon vanuit je eigen luie stoel.

Klik hier: Boostcall plannen

Ik kijk uit naar je reactie

Contact
Website: Praktijk Maris
Adres: Oranjekanaal ZZ 61, 9415 TK Hijken
Telefoon: 06 – 132 135 02
Email: info@praktijk-maris.nl