Praktijk Shu Assen ‘Week van de Acupunctuur’

DELEN

ASSEN – Voor het eerst in Nederland vindt er van 15 t/m 19 juni 2015 een Week van de Acupunctuur plaats. De Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur en de beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) Zhong slaan de handen ineen om de Traditionele Chinese Geneeskunde onder de aandacht te brengen bij een breder publiek.

In het hele land worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Mensen die meer willen weten over Traditionele Chinese Geneeskunde zoals Acupunctuur, Shiatsu, Tuina, Qigong, Tai Ji Quan, Chinese kruidengeneeskunde en Chinese voedingsleer kunnen bij verschillende praktijken terecht. Op www.weekvandeacupunctuur.nl is te zien welke therapeuten er meedoen en wat ze organiseren.

Korting op intake en behandeling in ‘Week van de Acupunctuur’

Naar aanleiding daarvan kunt u bij Shu, praktijk voor acupunctuur, shiatsu en qigong op donderdag 18 juni voor de helft van de normale prijs een intake en behandeling ontvangen. Daarnaast bent u welkom om ‘s avonds mee te doen met een gratis introductieles Zhineng Qigong.

Praktijk Shu is gevestigd in Centrum Bijeen, Vaart Zuidzijde 9 in Assen. Een afspraak maken voor een consult of aanmelden voor de gratis Qigong workshop kan tot 17 juni via tel. nr. 0561-476651. Bezoek voor meer informatie de website: www.shu-acupunctuur.nl