Presentatie TT Stripboek ‘Tussen hoge hakken en smeerolie’

DELEN

ASSEN – Op vrijdag 26 juni van 16.00 tot 17.45 uur, voorafgaand aan de TT Nacht in Assen,  presenteren Michel Berends, Stefan den Hartog en Liesbeth Grit het TT-stripboek ‘Tussen hoge hakken en smeerolie’.  De presentatie vindt plaats in de Buningzaal van Warenhuis Vanderveen te Assen. Iedereen is welkom hierbij aanwezig te zijn.

Het idee bestond al een geruime tijd; een stripboek over de TT. Als Assenaar heeft Michel Berends de TT beleefd langs het circuit en in de stad, als wethouder kreeg hij een kijkje achter de schermen van hét evenement dat Assen bekend maakt in de wereld, als politicus heeft hij er een mening over en als stripliefhebber miste hij wat.

Het idee is nu uitgewerkt samen met striptekenaar Stefan den Hartog en diens creatieve partner Liesbeth Grit. Resultaat is het prachtige stripboek ‘Tussen hoge hakken en smeerolie’. Tijdens de presentatie zullen zij alles vertellen over de totstandkoming van dit boek en zijn ook de originele tekeningen te bewonderen. Aanmelden voor de presentatie kan via kadetjecultuur@vanderveen.nl.

Het stripboek verschijnt in groot formaat (27×27 centimeter )met harde kaft. Het boek is vanaf 15 juni verkrijgbaar bij Bruna en de VVV op de begane grond van Warenhuis Vanderveen en de prijs bedraagt 29,95 euro.

Foto © Christopher Smith – Van links naar rechts: Liesbeth Grit, Stefan den Hartog en Michel Berends