Opname Kolkende Taal tijdens het Preuvenement

DELEN

ASSEN – In Kolkende Taal zijn bekende, minder bekende maar altijd opmerkelijke gasten te gast aan de tafel van presentatrice Diana de Groot. De gasten vertellen over hun leven en werk aan de hand van boeken die dit illustreren. Daarnaast bevat elke aflevering een spraakmakende column van schrijver Marcel Möring.

Overige gasten zijn dit keer Patrick van Hees, Ellen Dikker en componist en cabaretier Mike Boddé. Bekend bij het grote publiek werd Boddé vanwege zijn optreden in het Nederlandse televisieprogramma Kopspijkers, waarin hij van tal van bekende Nederlanders persiflages vertolkte. Boddé en Van Luyn maakten in 2005-2010 wekelijks een entertainmentquiz, De Mike & Thomas Show, Met actrice Hadewych Minis een nieuw liedjesprogramma, Gelukkig met Hadewych en Mike. Is in 2015 vaste gast in het televisieprogramma Podium Witteman van Paul Witteman.

Het programma Kolkende Taal zal tijdens het Preuvenement op 30 augustus aanstaande tussen 13.30 en 15.00 uur worden opgenomen in de Gouverneurstuin. De entree is gratis.

Foto © Nieuws in Assen