Prijswinnaar mag plaats nemen op directiezetel

DELEN

ASSEN – Drie avonden op rij is de populaire cabaretier Najib Amhali te zien in de ‘Grote Zaal’ van Theater De Nieuwe Kolk in Assen. Donderdagavond om 20.00 uur was de aftrap van de eerste voorstelling van ‘I Amhali’.

De voorstelling gaat over niemand minder dan mister Amhali himself. Najib geeft een vrolijke kijk op zijn nieuwe levensgeluk en natuurlijk doet hij dat op de manier die iedereen van hem gewend is. Wervelend, optimistisch en met veel muziek, dankzij de band Plussupportact.

Drie avonden staat de cabaretier in een uitverkochte zaal. Tussen al deze theaterbezoekers, twee dolgelukkige prijswinnaars die op de zogeheten ‘directiezetels’ plaats mochten nemen om te genieten van de voorstelling.

Henk van der Klei was de gelukkige winnaar van twee kaarten voor de voorstelling ‘I Amhali’. Een ‘like en winactie’ op social media die was uitgeschreven door Nieuws in Assen in samenwerking met Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk.

Henk kreeg als extraatje een uniek collectors item cadeau uit handen van theater directeur Hilko Folkeringa. Het is een uniek deel van de oude toneelvloer van De Nieuwe Kolk en gesigneerd door Najib. “Ik was echt verbaast toen ik bericht kreeg dat ik had gewonnen. Dit item krijgt bij ons een hele mooie plaats in huis”, aldus Henk, die samen met zijn vrouw de ‘directiezetels’ mocht innemen.