Problemen verkeer N33 naar TT Circuit

DELEN

Problemen verkeer N33 naar TT Circuit

UPDATE 14 maart

De werkzaamheden aan de op- en af-ritten van de  N33 in Assen-zuid zijn voor dit weekeinde afgelast vanwege de verwachte weersomstandigheden. De weg wordt dit weekend dus niet afgesloten!

Aanstaand weekend de traditionele seizoensopener op het TT Circuit van Assen: AutoMaxx StreetPower. Echter moet het verkeer aanstaand weekend rekening houden met verkeershinder door afgesloten delen van de N33 tussen o.a. Assen en Gieten. Het TT Circuit in Assen is drukdoende om de baan op tijd klaar te krijgen zodat er ondanks de sneeuwval van de afgelopen dag gewoon gereden kan worden.

AutoMaxx-Streetpower-AssenDe komende maanden zijn delen van de N33, de autoweg tussen Assen en de Eemshaven, afgesloten voor verkeer in verband met de verdubbeling van deze weg. Dit betekent voor bezoekers van AutoMaxx StreetPower dat de afslag Assen-Zuid op de A28 (afslag 32) op 17 maart niet te gebruiken is. Alle verkeer dat vanaf de A28 naar het circuit komt, zowel vanuit noordelijke als zuidelijke richting, dient dan gebruik te maken van afslag Assen Centrum (afslag 33). Er geldt een omleidings route en deze wordt door gele borden aangegeven. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een langere reistijd.

© Foto: TT Circuit – Nieuws in Assen