Proefwandeling Rabo MidnightWalk 2014 Assen

DELEN

Proefwandeling Rabo MidnightWalk 2014 Assen

De organisatie van de jaarlijkse Rabo MidnightWalk heeft de nieuwe route die dit jaar wordt gelopen, verkend. De groep die de proefwandeling deed, is erg enthousiast, vooral vanwege de bijzondere en fraaie plekken waarlangs de route voert. Tijdens deze leukste wandeling van Assen worden deelnemers ook nu weer verrast door meer dan achttien leuke optredens en bijzondere belevenissen. Een bijzondere combinatie van wandelen met cultuur.

De Rabo MidnightWalk wordt dit jaar voor de zesde maal gehouden en vindt plaats op vrijdag 12 september. De nieuwe route start, net als de tocht van afgelopen jaar, vanaf De Nieuwe Kolk in Assen.

‘Schrijf je snel in op www.midnightwalk.nl’, benadrukt voorzitter Willem Hulshof van de organiserende stichting Midnightwalk Assen, verbonden aan de Rotaryclub Assen Noord. ‘Dan loop je niet alleen mee met de leukste nachtelijke wandeling van Assen, met een nieuwe route en nieuwe acts, maar doneer je tevens aan het goede doel voor dit jaar. Dit jaar is dat de stichting Varen in Assen. Deze stichting laat een rondvaartboot bouwen als werkervaringsproject voor jonge werkloze mensen. Na de bouw gaat de boot als een kansrijk innovatief en structureel werkervaringsproject de wateren in en rond Assen bevaren. De bemanning zal bestaan uit werkloze jongeren die worden ingezet bij onder andere catering, hostesswerkzaamheden, public relations, verkoop vaararrangementen en technische onderhoudswerkzaamheden. Tijdens de bouw van de boot worden tien tot twaalf werkplekken voor werkloze jongeren gecreëerd.

Inschrijven kan nu al via de website, zowel individueel, maar ook als groep. Voor

€ 10,- per persoon kan worden deelgenomen aan de leukste avondwandeling van Assen en wordt bijgedragen aan het goede doel.’

Nader kennismaken met de Rabo MidnightWalk? Op de website www.midnightwalk.nl en op www.youtube.com zijn onder RaboMidnightwalk2012 meerdere filmpjes te vinden van bezoekers die vertellen over hun ervaringen.