Programma Koningsdag Assen 2016

DELEN
ASSEN – Koningsdag wordt traditioneel voorafgegaan door de koningsnacht. En hoe!  Zes podia door de hele binnenstad. De koninklijke aftrap van het feest wordt gedaan door een spectaculaire dragqueen show op het Burger Queen Stage.

Dit podium treft u op de parkeerplaats achter de Hema waar ook een optreden gepland staat voor The Bluebettes. Ook van de partij zijn Papa di Grazzi!  Deze showband  is van alle markten thuis is. Up to date Top 40 hits, rock en feestnummers. Papa di Grazzi zet de nummers naar hun eigen hand wat zorgt voor een onvergetelijke avond op het RIES Podium op het Koopmansplein.

Assen TT Stad: Koningsdag met motorsport spektakel

Natuurlijk mag ook op Koningsdag  de motor niet ontbreken. De T(T)orenlaan is the place to be voor de jonge motorliefhebber(tje)s.  Na een succesvolle rentree van de TAPTOE vorig jaar, keert ook dit event dit jaar terug op het Koningsdag. Maar er is natuurlijk meer: sportmarkt,  dansoptredens door Assens beste dansscholen,  vrijmarkt en verrassende optredens zijn de ingrediënten  Koningsdag 2016. Kortom, het belooft een geweldige Koningsdag te worden.

Programma Koningsdag Assen

Wilt u het volledige programma zien? Klik hier!

Dringend verzoek aan deelnemers vrijmarkt Assen

Deelnemers aan de vrijmarkt worden vriendelijk, doch dringend verzocht, de toegang tot winkels vrij te houden. De organisatie wenst iedereen een prachtige koningsdag.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen