Programming TT Speedweek Dance Festival gratis

DELEN

Programming TT Speedweek Dance Festival gratis

Het TT Dance Festival dat op donderdag 26 en vrijdag 27 juni tijdens de TT Speedweek plaatsvindt op de Havenkade te Assen, zal na besluit van de organisatie geheel gratis toegankelijk zijn. SpeedEvents NL hoopt met dit gebaar alle bezoekers van het event ervan te overtuigen dat het enige en voornaamste doel van de activiteiten is om er gezamenlijk, zowel dit jaar als komende jaren en vrij toegankelijk, succesvol en laagdrempelig evenement van te maken waar iedereen van kan genieten.

Na een dag vol motor racing kunnen de Assenaren en andere bezoekers dan ook op donderdag en vrijdag op de Havenkade gratis gaan genieten van dance acts als onder andere Yellow Claw, Jochen Miller en Jaz Von D. Met deze acts moet het TT Speedweek Dance Festival het feest van en voor de bezoekers worden waarbij de beleving en het genieten van alle activiteiten die de stad tijdens deze feestweek biedt voorop staat.

Line-up

Een evenement van het kaliber van de TT Speedweek vraagt natuurlijk om een passende line-up. Op donderdag 26 juni zullen daarom van 21h00 tot 02h00 Quintino, Firebeatz, Franky Rizardo, Jaz Von D en Julian Calor met hun allerbeste dance beats de Havenkade onveilig maken. De dance-aftrap van twee avonden die behalve in het teken van motor racing ook in het teken van dance staan! Op vrijdag 27 juni zal het programma uitgebreider zijn dan op de donderdag en zullen Yellow Claw, Sidney Samson, Jochen Miller, Julian Jordan, Jaz Von D en Thomas Newson ervoor zorgen dat de komende editie van TT Speedweek met een divers dance programma met voor ieder wat wils, wordt afgesloten.

tt-speed-banner

Praktische info

Gezien het TT Speedweek Dance Festival volledig vrij toegankelijk is geworden, hoeven er ook geen tickets meer aangeschaft te worden om hier toegang tot te krijgen. Bezoekers die al tickets hebben aangeschaft, kunnen vanzelfsprekend restitutie aanvragen.

Meer info ? Klik hier !