Prokkel Netwerkbijeenkomst Drenthe

DELEN
ASSEN – Op donderdagochtend 14 januari opent gedeputeerde Henk Jumelet in Assen de Prokkel netwerkbijeenkomst van de provincie Drenthe. Tijdens deze bijeenkomst komen docenten uit het speciaal en regulier onderwijs, ondernemers, medewerkers van zorginstellingen, gemeenten, wijkteams, welzijnswerkers, buren, particulieren en anderen geïnteresseerden samen om met elkaar kennis te maken en met de mogelijkheden die de Prokkelweek hen biedt.

De bijeenkomst staat in het teken van het creatiespel. Een uniek brainstormspel, speciaal ontwikkeld voor het bevorderen van inclusie van mensen met een verstandelijke beperking.

Prokkelweek

De bijeenkomst in januari is mede bedoeld als voorbereiding voor het organiseren van activiteiten in de Prokkelweek. In 2016 is de Prokkelweek van maandag 6 tot en met zaterdag 11 juni. Tijdens deze week organiseren vele enthousiaste mensen ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Dat kan van alles zijn: samen sporten of samen werken, in het bedrijfsleven, met de buurt of op school. Prokkelen is een laagdrempelig instrument voor integratie, participatie en inclusie.

Informatie en deelname Prokkel Netwerkbijeenkomst Drenthe

Datum: Donderdag 14 januari 2016
Tijd: 09.30 uur tot 11.30 uur – inloop vanaf 09.00 uur
Locatie: Provinciehuis Drenthe
Adres: Westerbrink 1, 9405 BJ Assen

Deelname is gratis! Aanmelden? Klik hier!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen