Promotiedagen Drenthe naar DNK in 2019

DELEN

Assen – PD Drenthe is het grootste en meest inspirerende ondernemersevent van de Provincie. In 2019 krijgt het event een totale make-over; met een frisse, nieuwe opzet op een prachtige nieuwe locatie, DNK Assen.

Dinsdag 16 april 2019 is het DNK in Assen hét ontmoetingspunt voor het Drentse MKB. Ondernemers komen samen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen. Verdeeld over de verschillende ruimtes van het gebouw wordt een mooie combinatie gemaakt van topsprekers, inspirerende presentaties en workshops, en bruisende netwerkpleinen.

Verbindingen leggen
Het event biedt je de mogelijkheid om verbinding te leggen met het Drentse bedrijfsleven. Zo verbreed je gemakkelijk je netwerk, kom je in contact met prospects en onderhoud je bestaande relaties. Deelnemen kan eenvoudig met de nieuwe, opvallende en stijlvolle lightboxes, die kant en klaar en gepersonaliseerd worden afgeleverd.

Topsprekers
PD Drenthe is dé plek om kennis te maken met verrassende topsprekers. Sprekers die ondernemers kunnen inspireren, prikkelen, en opschudden. Sprekers die je niet overal tegenkomt, met originele en boeiende verhalen. Met sprekers als Floortje Dessing (2018), Ali B (2017), Victor Mids (2016) en André Kuipers (2015) heeft PD Drenthe een reputatie hoog te houden.

Bedrijven Contact Dagen Drenthe ‪TT Hall geopend

Presentaties
De vernieuwde PD Drenthe barst van de inspirerende, actuele en interessante bijeenkomsten. Verdeeld over de verschillende ruimtes van DNK, vind je verschillende thematheaters waar je kan kennismaken met de mooie en spannende ontwikkelingen in Drenthe. In een doorlopend programma kun je kennismaken met prachtige verhalen van succesvolle Drentse ondernemers, krijg je nieuwe inzichten en leer je tips en tricks om jouw ambities te verwezenlijken.

Ali B was in 2017 de gastspreker

Netwerken
PD Drenthe is het podium waar ondernemend Drenthe elkaar ontmoet! Op een bruisende netwerkvloer worden verschillende ondernemerspleinen gecreëerd waar je makkelijk contacten legt; 1 op 1 en informeel. Zo verbreed je gemakkelijk je netwerk en maak je kennis met ondernemers met wie je kunt zakendoen en samenwerken.