Provinciale bestuurders in de hoofdrol toneelstuk Provinciehuis

DELEN

ASSEN – De provincie Drenthe bestaat 200 jaar in 2015 en dat vieren we! We zijn trotsop deze provincie, een provincie waar we door de jaren heen samen met onze partners veel hebben gerealiseerd.

Op 3 oktober wordt er in de Statenzaal van het provinciehuis in Assen een hele bijzondere voorstelling ten tonele gebracht, met een aantal provinciale bestuurders in de hoofdrol. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Knipoog naar ‘De Stalmeesters’ in het Provinciehuis

Regisseur Just Vink, bekend van Theater Te Water, neemt u op zijn eigen wijze mee naar een Statenvergadering uit 1815. Met een knipoog naar het beroemde werk van Rembrandt ‘De Staalmeesters’.

Na afloop zal het Drents Jeugd Orkest nog een speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerd concert ten gehore brengen. Wij verheugen ons u te mogen begroeten bij deze bijzondere gelegenheid.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u hierbij aanwezig zijn, meldt u zich dan vóór 25 september aan via de website.

U bent welkom op zaterdag 3 oktober, aanvang 16.00 uur (tot 18.00 uur) in het provinciehuis aan de Westerbrink 1 in Assen.