Publiekslezing ‘Het Hartinfarct’ Wilhelmina Ziekenhuis Assen

DELEN

ASSEN – Op dinsdag 7 april organiseert de afdeling Cardiologie van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen in samenwerking met de Hart en Vaatgroep een publiekslezing over het hartinfarct.

Tijdens de avond gaan verschillende sprekers in op wat er gebeurt als iemand een hartinfarct krijgt. Cardiologen Tabita Valentijn en Radboud van Roosmalen van het WZA leggen uit wat een hartinfarct is en hoe een hartkatheterisatie verloopt. Rick Geven, medewerker van de ambulancedienst, laat u een meldkamergesprek horen en vertelt hoe er gereageerd wordt op een melding over een hartinfarct.

In de pauze kunt u een aantal voorlichtingsstands bezoeken. Na de pauze gaat psycholoog Christine Tak van het WZA in op de emotionele aspecten van een hartinfarct. Tot slot legt Jeannette Stamps, regioconsulent van de Hart en Vaatgroep, uit wat deze patiëntenvereniging voor u kan betekenen.

Informatie en opgave lezing Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Er is alle gelegenheid om vragen te stellen. Opgave is noodzakelijk en kan door te bellen met 0592-325999 (alleen op donderdag) of via de website van het WZA (inschrijfbutton onder aan de pagina).

De publiekslezing is in de vergaderzaal van het Wilhelmina Ziekenhuis aan de Europaweg 1 te Assen. Aanvang  19.30 uur tot en met 21.30 uur. De toegang is gratis.