Pubquiz: het slimste bedrijf van Assen 2018

DELEN

Assen – Lionsclub Assen Drentsche Aa organiseert op 4 april 2018 ten bate van een goed doel een pub quiz waarbij u onderling kunt uitmaken wie de titel “Het Slimste Bedrijf van Assen 2018” gaat winnen.

Diepwaterbronnen
Het goede doel is de aanleg van diepwaterbronnen in Namibië. Dagelijks moeten de bewoners in afgelegen dorpen in Namibië ver lopen om drinkwater te halen. Kinderen moeten daarbij hun moeders helpen. Daardoor ontbreekt het ze aan kansen voor scholing. Ook de slechte hygiënische omstandigheden zijn een gevaar voor de gezondheid.

Lionsclub Assen Drentsche Aa heeft samen met haar Duitse jumelageclub LC Bad Essen Wittlagerland en nog vier andere Lionsclubs het initiatief genomen grondwaterbronnen aan te leggen. Hiermee krijgen tenminste 10.000 mensen de beschikking over schoon drinkwater. Deze gezamenlijke actie wordt ondersteund door North Sea Lions met een bijdrage van € 62.000. Lionsclub Assen Drentsche Aa legt één van die waterbronnen aan.

Schoon water betekent leven! Schoon water betekent toekomst!

De pub quiz
In twee rondes stellen we aan de hand van verschillende onderwerpen in totaal 60 vragen. Een bedrijf of instelling kan meespelen met één of meerdere teams van vier mensen. Het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord wordt “Het Slimste Bedrijf van Assen 2018”. De vragen gaan onder mee over muziek, sport, geschiedenis en kunst. De presentatie is in handen van Margriet Benak. Na afloop van de quiz zal er voldoende tijd zijn voor een gezellig samenzijn.

Het inschrijfgeld bedraagt € 300 per team. De volledige bijdrage gaat naar het goede doel.

De quiz is op 4 april 2018 bij Pand 17, Stelmakerstraat 17 in Assen.

Programma
19.30 uur Ontvangst met koffie
19.45 uur Instructie
20.00 uur Start quiz
22.00 uur Informeel contact.
22.30 uur Uitslag en prijsuitreiking

Aanmelden
Via leden van de Lionsclub Assen Drentsche Aa of stuur een email naar lionsclub.ada@gmail.com