PvdA in heel Drenthe 24 uur op MKB-tour

Het MKB is een belangrijke motor achter de Drentse economie

DELEN

ASSEN – Vrijdag 28 oktober 2016  gaat de PvdA tijdens een 24-uurs MKB-tour in gesprek met het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Drenthe.

Het MKB is een belangrijke motor achter de Drentse economie. De PvdA wil graag van het MKB horen wat er goed gaat en wat er (nog) beter kan. Thema’s als zorg, werk en duurzaamheid komen aan de orde en verder alle onderwerpen die het MKB graag met ons wil delen.

Per gemeente zijn teams gevormd met leden uit de gemeenteraden, Provinciale Staten en de Tweede Kamer, die elk ongeveer 8 bedrijven bezoeken in 24 uur. De vroege vogels beginnen als het nog donker is (bijvoorbeeld in gesprek met een bakker), gevolgd door bezoeken aan bedrijven tijdens reguliere werktijden en ’s avonds als de zon al weer onder is gegaan vinden de laatste gesprekken plaats (bijvoorbeeld bij een fabriek voor dierenvoeding).

PvdA op bezoek in Assen bij de volgende bedrijven

In de gemeente Assen gaat de PvdA op bezoek bij Winel – Maritieme Industrie; Animo – Koffiezetsystemen; Beeworkz – Werkgerichte dagbesteding; Faber Pallets – Pallets en kisten; Dit is Werk! – Participatie;  Jollein – Babykamertextiel en -accessoires.