Quentin Koers, een gedreven coureur uit Assen

DELEN
ASSEN – Met teammanager Mike Muller, tevens hoofdsponsor met zijn bedrijf Quicktrans, en sinds dit seizoen zijn coach Tristan Lentink, gaan ze wederom de uitdaging aan om Assen, en dus Quentin, op de kaart te zetten in de motorsportwereld.

De racecarrière van Quentin begon bij de minibikes, gevolgd door een jaar Molenaar NSF100, om tenslotte in 2015 van start te gaan in de Moriwaki Junior Cup. Het seizoen 2015 werd succesvol afgesloten met een 7e plek als eindclassering. Iets waar je als debutant zeker trots op kunt zijn.

Voor het tweede jaar neemt hij nu deel aan de Moriwaki Junior Cup en aankomend weekend zou de aftrap zijn voor de eerste race in Alcarras. Hierbij hoort goed voorbereiden, zorgen voor een topconditie en vooral veel trainen. Serieus bezig zijn met de motorsport.

Helaas kwam Quentin afgelopen weekend tijdens een training in Vledderveen akelig ten val. Een gebroken kuit- en scheenbeen zet zijn raceseizoen lichamelijk eventjes in de pauzestand. Geestelijk zal hij ongetwijfeld alweer bezig zijn met zijn herstel en het racen. Quentin kennende zet hij alles op alles om zo snel mogelijk weer op de motor te zitten.

Quentin, altijd vriendelijk, sociaal en betrokken, kan nu alle steun gebruiken om zo snel mogelijk weer fit te zijn. Vandaar ook de oproep om Quentin een kaartje te sturen. Beterschapswensen via Facebook ontvangt hij uiteraard ook al, maar een gewone papieren kaart is altijd fijn om te ontvangen.

Nieuws in Assen en Spiegelgrafie wensen Quentin (en zijn team) veel sterkte en een voorspoedig herstel!

Kaartjes mogen gestuurd worden naar:

Quicktrans
T.a.v. Quentin Koers
Pottenbakkerstraat 28
9403 VX  Assen
Website Quentin


2Divorce Assen


Bowlen in Assen