Rabo Midnightwalk Assen zoekt “Midnight Talent”

DELEN

ASSEN – De organisatie van de Rabo Midnightwalk in Assen, de Rotaryclub Assen Noord, zoekt talenten die willen optreden langs de route die de wandelaars op 11 september afleggen. Het gaat om lokaal talent dat actief is in muziek of andere vormen van kunst, zoals toneel. Hen wordt een podium geboden langs de route, een prachtige gelegenheid om zich te presenteren aan een groot publiek. Voor de talenten is een aantal plekken langs de route gereserveerd.

De Rabo Midnightwalk, de ‘Leukste Wandeling van Assen’, is inmiddels een bekend fenomeen. Op 11 september wordt deze wandeling voor het goede doel voor de zevende maal gehouden. In de afgelopen jaren deden bijna 2000 wandelaars mee aan het evenement dat een route van ongeveer 7 kilometer heeft. Onderweg worden de wandelaars vermaakt met diverse vormen entertainment, dikwijls op verrassende plekken.

Voor de wandeling van dit jaar worden talenten die belangstelling hebben op te treden, aangespoord zich bij de organisatie te melden. Dat kan per post aan het Secretariaat Rabo Midnightwalk, Vreebergen 21, 9403 ET Assen. Of per e-mail via mnwassen@ziggo.nl. Belangstellenden kunnen hun kans pakken door zich voor vóór 20 april aan te melden.

Geef bij de aanmelding behalve een correspondentieadres ook beknopt aan wat de act inhoudt en wie de acteurs zijn.

Audities Rabo Midnightwalk Assen

Zondagmiddag 26 april (van 14.30 uur tot 16.30 uur) worden audities gehouden in de Buningzaal van Warenhuis Vanderveen in Assen.

Een deskundige jury beoordeelt de acts en zal aangeven welke acts uitverkoren zijn om een plek langs de route in te nemen. In principe kan iedereen uit Assen en omgeving, individueel of als groep, meedoen. Daarbij wordt gedacht aan acts in de vorm van zang, instrumentaal, dans, toneel, performing arts en variété.

Omdat de wandelaars qua tijd gespreid passeren, is een belangrijke voorwaarde dat de act doorlopend is, of snel herhaald kan worden. Verder dienen acts ’s avonds in de openlucht kunnen worden uitgevoerd, met eenvoudige middelen.

De Rabo Midnightwalk is een initiatief van Rotaryclub Assen Noord.