Rabo Midnightwalk heeft goed doel voor editie 2015

DELEN
Opbrengst goede doel Rabo Midnightwalk 15.200 euro

ASSEN – De Rabo Midnightwalk  is een van de goede doelen- activiteiten van Rotary Club Assen Noord. Aan de Rabo Midnightwalk nemen gemiddeld zo’n 2000 mensen mee. Zij lopen een route van circa 7 kilometer die langs deels onbekende én verrassende, sfeervolle en soms spannende of bezienswaardige plekken voert en waarin een programma met gevarieerde culturele activiteiten en bijzondere belevenissen is opgenomen.

Goed doel Scouting Johannes Post Groep Assen

De bijdrage die de deelnemers betalen gaat 1-op-1 over naar een goed doel. Dat goede doel wordt geselecteerd uit verzoeken waartoe in het voorjaar wordt opgeroepen die in te dienen. De Rabo Midnightwalk is de leukste nachtelijke wandeling van Assen en vindt dit jaar alweer voor de 7e maal plaats. Naast uw wandelplezier is de wandeling dus ook gericht op het inzamelen van geld voor een goed doel. Het goede doel voor 2015 is geworden Scouting Johannes Post Groep Assen.

Hoe laat begint de start van de Rabo Midnightwalk 2015?

De start vindt plaats op 11 september om 21.15 uur bij Theater De Nieuwe Kolk in Assen en er is een voorprogramma vanaf 21.00 uur. U kunt zich vanaf 20.00 uur inchecken op deze lokatie. De tocht eindigt op de Markt nabij De Nieuwe Kolk.

Nieuws in Assen (Volg ons ook op Facebook)