Rabo Midnightwalk op zoek naar goed doel 2015

DELEN

ASSEN – De organisatie van de Rabo Midnightwalk in Assen zoekt voor haar wandeling op 11 september dit jaar een nieuw goed doel. Organisaties die in aanmerking willen komen voor een bijdrage, kunnen zich melden voor 6 april via www.midnightwalk.nl. Uit de inzendingen kiest de organisatie één goed doel dat financieel wordt ondersteund.

Dit jaar wordt alweer zevende editie van de Rabo Midnightwalk gehouden. Deze leukste avondwandeling van Assen vindt plaats op vrijdag 11 september. Traditiegetrouw worden deelnemers tijdens deze ongeveer 8 km lange wandeltocht verrast door meer dan 15 verschillende optredens, leuke acts en bijzondere belevenissen. Zoals elk jaar heeft de organisatie ook nu de route weer geheel vernieuwd.

Rabo Midnightwalk Goede doel 2015

De Rabo Midnightwalk is een initiatief van Rotary Assen Noord en de organisatie is volledig in handen van vrijwilligers. Naast het creëren van een fantastische ervaring voor de deelnemers, is de wandeling ook gericht op het inzamelen van geld voor een goed doel.

Voorwaarden

De organisatie van de Rabo Midnightwalk stelt wel een aantal voorwaarden waaraan moet worden voldaan. Enkele voorwaarden zijn:

* De aanvrager vertegenwoordigt een vereniging of stichting, gevestigd in de regio Assen en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
* Het initiatief is gericht op het versterken van het maatschappelijke, sociale en/of culturele leven in de lokale gemeenschap, met de bedoeling mensen een steuntje in de rug te geven.
* Er is geen sprake van commerciële doelstellingen of winstoogmerk.

Aanvraag indienen

Op www.midnightwalk.nl staan alle voorwaarden vermeld en is een opzet te vinden hoe de aanvraag ingediend kan worden. Alle aanvragen worden op objectieve wijze beoordeeld en getoetst aan de voorwaarden. Kort na 6 april 2015 maakt de organisatie van de Rabo Midnightwalk het goede doel bekend.

Wordt uw organisatie het goede doel van de Rabo Midnightwalk 2015? Meld u snel aan. En vergeet ook niet alvast de datum van de avondwandeling te noteren: 11 september 2015.