Rapper en presentator Willy Wartaal op TT Junior Track

DELEN

ASSEN – Zaterdag stond de Junior Track van het TT Circuit in Assen bol van de activiteiten. RAP Holland luidde het nieuwe pocketbike seizoen in met een zogeheten voorjaarstraining en voor coureurs in spé was er een ‘opstapdag’ georganiseerd.

Een speciale dag om kennis te maken met de allerkleinste raceklasse in de motorsport.

Willy Wartaal TT Junior Track Assen

Wie ook kennis kwam maken was de bekende Nederlandse rapper en televisiepresentator Olivier Mitshel Locadia, beter bekend als Willie Wartaal. Locadia werd bekend als lid van de rapformatie De Jeugd van Tegenwoordig, die in 2005 beroemd werd door de single Watskeburt? Vorige week zaterdag was ‘Willy’ met De Jeugd van Tegenwoordig nog te zien in het NPO programma 3Doc.

Wartaal was zaterdagmiddag op de Junior Track voor opnames. Dit voor een nieuw VPRO programma over jonge sporters dat medio september zal worden uitgezonden. Wartaal volgde zaterdag coureur Kas Beekmans, die dit seizoen voor het eerst uitkomt in de Molenaar NSF 100 Championship.

Info RAP Holland

Op 11 april is de eerste NK pocketbike wedstrijd en deze zal worden verreden op het TT Circuit van Assen. Van 14 tot en met 16 augustus organiseert RAP Holland de EK Minibike op de Junior Track Assen.

Meer informatie over RAP Holland? Klik hier!

Foto © M. Babtist – Spiegelgrafie.nl