Record aantal inschrijvingen Dutch Open Darts Bonte Wever Assen

DELEN

ASSEN – De Bauhaus Dutch Open Darts zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 3 tot en met zondag 5 februari in De Bonte Wever in Assen.

Voor de vierde keer op rij zal hét sport- en evenementencentrum van Noord Nederland de thuishaven zijn van dit unieke en populaire dartsevenement.

Grootste dartstoernooi van Europa

De Dutch Open Darts is het grootste dartstoernooi van Europa. Het kent een koppel- en singletoernooi voor zowel de dames als heren. Daarnaast is er ook een groot jeugdtoernooi met drie verschillende categorieën. Voor de best presterende darters op het toernooi is ruim 33.500 euro aan prijzengeld te verdelen.

Deze prijzenpot is voor de meeste deelnemers echter bijzaak. Zij reizen af naar de Drentse hoofdstad voor de ongekende sfeer en de gezelligheid van de Dutch Open Darts. Met meer dan 4600 inschrijvingen vorig jaar en duizenden dartsfans belooft het weer een geweldig dartsspektakel te worden.

Inschrijving Dutch Open Darts 2017 gesloten

De inschrijving voor de Bauhaus Dutch Open Darts 2017 is officieel gesloten. De organisatie heeft inmiddels meer inschrijvingen verwerkt dan vorige edities en spreekt van een recorddeelname. In 2016 noteerde de organisatie 4600 inschrijvingen. Hoeveel inschrijvingen het dit jaar precies zijn zal officieel nog bekend worden gemaakt.