Red Bull Formule 1 Racing wederom naar Assen

DELEN

Onder het motto ”Bringing F1 to the People” is Infiniti Red Bull Racing zondag 3 augustus aanstaande aanwezig op de Gamma Racing Day op het TT Circuit Assen om autosportliefhebbers te trakteren op een Formule 1-demonstratie. De Gamma Racing Day is met de komst van het F1-team van Red Bull het enige evenement in Nederland waar de fans één van de beste en snelste raceauto’s ter wereld op een professioneel circuit in actie kunnen zien.

Manager Communicatie Gamma, Alex Phaff:  ”Het publiek geniet op de Gamma Racing Day met een gratis toegangsbewijs van races om het wereldkampioenschap, Europees kampioenschap en races met talenten die je over enkele jaren gegarandeerd terug vindt in de Formule 1. Dankzij de samenwerking met Red Bull praten we niet alleen over de Formule 1, we laten het publiek er ook gratis kennis mee maken!”

De snelste raceauto ter wereld

Het Oostenrijkse Infiniti Red Bull Racing drukte de afgelopen jaren een groot stempel op het FIA Formule 1-wereldkampioenschap. Maar liefst 4 jaar op rij won het team van Red Bull de Constructeurstitel en 4 jaar op rij werd de Duitser Sebastian Vettel tot Wereldkampioen gekroond. Red Bull maakt in een later stadium bekend welke coureur naar Assen komt voor de F1-demonstratie.

Foto © Nieuws in Assen.